Week van de Loopbaan – 16 tot en met 21 september

Netwerkorganisatie OVER! doet mee aan de Week van de Loopbaan omdat ze gezondheid en vitaliteit van werkende vrouwen belangrijk vindt.

OVER! biedt aan 45+ vrouwen persoonlijk advies aangaande werk, carrière, opleidings- en ontwikkelvragen en alle omstandigheden die daarmee samenhangen. Denk daarbij aan privé-omstandigheden, mantelzorg, opgroeiende kinderen en ook gezondheid. Gezondheid in het algemeen en de menopauzale overgang in het bijzonder kan onderdeel uitmaken van dit advies. Het is inmiddels aangetoond dat de overgang invloed kan hebben op de fysieke en mentale gezondheid en daarmee ook op werk. We geven advies hoe je hier het beste mee om kan gaan in je werk dan wel welke hulp voor jou het meest geschikt zou zijn. In het kader van de Week van de Loopbaan kun je gratis kennismaken met OVER!

Individueel OVER! Loopbaanadvies (GRATIS)
Wij bieden in de week van 16 tot en met 21 september 2019 (behalve donderdag 19 september) elke dag GRATIS loopadvies aan, inclusief speciale aandacht voor de overgang. Je kunt met onze loopbaanprofessional Annemieke Botterweg een afspraak maken via info@overgangsproof.nl. Annemieke zal je in een uur GRATIS loopbaanadvies geven, je inzicht geven in je huidige werkvermogen en je meer vertellen over hoe je fit en vitaal werkend door de overgang kan komen.

Datum en tijd
maandag 16 tot en met woensdag 18 september en vrijdag 20 september 2019 9.00 – 16.00 uur (1 uur per adviesgesprek).

Locatie
midden van het land/bereikbaar met OV en voldoende parkeergelegenheid.
(Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin verdere informatie.)

Kijk ook op
www.kenniscentrum-overgang.nl

BIO | Annemieke Botterweg
Na ruim 25 jaar als HR-adviseur bij verschillende organisaties te hebben gewerkt zet zij zich nu in als HR professional, loopbaancoach en trainer. Het boeit haar om te zien hoe mensen boven zichzelf kunnen uitstijgen als ze zelf de juiste omstandigheden creëren en de organisatie waar ze werken dat ook doet. Ze gelooft dat werkgevers met aandacht voor de verschillende levensfasen en persoonlijke omstandigheden van medewerkers gezonde en vitale organisaties kunnen creëren. Daar hoort zeker bij dat medewerkers zelf de touwtjes in handen leren nemen als het gaat om hun loopbaan en toekomst. Afgelopen jaren heeft ze zelf ook haar eigen keuzes gemaakt. Ze is weer gaan studeren, is haar eigen bedrijf gestart en heeft zich verbonden aan OVER!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *